Polityka prywatności

Na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27  kwietnia 2016 r. w   sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i  w  sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r., Nr 119, str. 1), dalej „RODO”, informujemy, że:

Administrator danych.

Administratorem Pani / Pana danych osobowych, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach ich przetwarzania, jest Centrum Centrum Pomocy Psychologicznej, Psychoterapeutycznej i Coachingu NZOZ TAM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zwpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Miasta Opola w Opolu pod numerem KRS 0000210863 (dalej „Spółka”) jako spółka zlikwidowana.

Dane kontaktowe

Ze Spółką można się kontaktować w następujący sposób:

  • za pośrednictwem poczty elektronicznej adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  • telefonicznie: 509 714 846 środy godz 11-14 

Cele przetwarzania danych osobowych i podstawa prawna przetwarzania.

Pani / Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji usług psychoterapeutycznych. Podstawą prawną przetwarzania Pani / Pana danych osobowych jest zgoda na ich przetwarzanie (Artykuł 6 ust. 1 lit. a) RODO).

Odbiorcy danych osobowych.

Pani / Pana dane osobowe mogą być przekazywane przez Spółkę:

  • pracownikom i współpracownikom Spółki, którzy będą mieć dostęp do Pani / Pana danych osobowych w związku z wykonywaniem powierzonych ich obowiązków,

  • podmiotom przetwarzającym, którym Spółka zleci czynności wymagające przetwarzania danych osobowych,

  • dostawcom usług informatycznych,

  • podmiotom, które mogą żądać przekazania danych na podstawie obowiązujących przepisów prawa

 
Pani / Pana dane osobowe nie będą przekazywane organizacji międzynarodowej czy do państw trzecich.

Okres przechowywania danych osobowych.

Pani / Pana dane osobowe będą przechowywane przez Spółkę do momentu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Przysługujące prawa.

Przysługuje Pani / Panu:

  • prawo dostępu do danych osobowych,

  • prawo sprostowania danych osobowych,

  • prawo usunięcia danych osobowych („prawo do bycia zapomnianym”),

  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

  • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych na potrzeby marketingu bezpośredniego,

  • prawo do przenoszenia danych osobowych do innego administratora danych.

Aby skorzystać z powyższych praw należy skontaktować się ze Spółką (dane kontaktowe Spółki podano w punkcie 2 powyżej).

Prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Przysługuje Pani / Panu prawo wycofania w dowolnym momencie udzielonej zgody na przetwarzanie danych osobowych, przy czym wycofanie tej zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed jej cofnięciem.
Konsekwencją wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych będzie usunięcie Pani / Pana danych z bazy.
Aby skorzystać z powyższego prawa należy skontaktować się ze Spółką (dane kontaktowe Spółki podano w punkcie 2 powyżej).

Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.

W związku z przetwarzaniem przez Spółkę Pani / Pana danych osobowych, przysługuje Pani / Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Informacja dotycząca podania danych osobowych.

Podanie Pani / Pana danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne aby wykonać usługi

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Jeśli masz pytania

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

 

---------------------------
Microsoft Office Access
---------------------------
Brak przelewów do utworzenia
---------------------------
OK   
---------------------------

Kontakt

Informujemy, że w związku z likwidacją spółki Centrum Pomocy Psychologicznej, Psychoterapeutycznej i Coachingu NZOZ Tam sp z oo z siedzibą  w Opolu ul. Oleska 45 (później Ozimska 19) Nip: 754 27 70 324,Regon: 532451044000329,KRS: 0000210863

byli Pacjenci zaintersowani kontaktem w związku z odbytym leczeniem w placówce oraz inni zainteresowani mogą kontaktować się 

pod numerem telefonu 509 714 846 (środy w godz. 11-14) oraz 

na adres  e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

 

TESTY PSYCHOLOGICZNE OPOLE, BADANIE NEUROPSYCHOLOGICZNE OPOLE

Badanie neuropsychologiczne

 

to badanie służące ocenie funkcji poznawczych. Skierowane jest do osób z chorobami neurologicznymi (np. udary, guzy mózgu, urazy mózgu) lub po przebytych w/w chorobach neurologicznych oraz do osób odczuwających pogorszenie funkcjonowania pamięci, planowania działania, orientacji przestrzennej.
Na badanie neuropsychologiczne składa się najczęściej wywiad kliniczny oraz dobór odpowiednich testów neuropsychologicznych oceniających:

  • zaburzenia mowy
  • zaburzenia pamięci i uwagi
  • zaburzenia funkcji wzrokowo-przestrzennych
  • zaburzenia myślenia

TESTY

przedstawiamy grupy testów wraz z opisem, które wykonujemy w TAM dla odpowiednich grup wiekowych dzieci, młodzieży i dorosłych.

Wydajemy opinie psychologiczno-pedagogiczne.

CENA wzł CZAS

Wiek przedszkolny (3-6 lat)

   

- Test Apercepcji Tematycznej dla Dzieci – Wersja z Postaciami Zwierząt (CAT-A)

- Skala Dojrzałości Umysłowej COLUMBIA

- Skala Inteligencji Wechslera dla Dzieci (od 6 rż.)

- Rysunek Rodziny (od 6 rż.)

Opis testów psychologicznych

90zł

120zł

150zł

70zł

nieokreślony

25 min

120 min

nieokreślony

 Wiek szkolny (klasa 1-3)

   

- Test Apercepcji Tematycznej dla Dzieci – Wersja z Postaciami Zwierząt (CAT-A)

- Skala Dojrzałości Umysłowej COLUMBIA

- Test Skala Inteligencji Wechslera dla Dzieci

- Test Drzewa

- Rysunek Rodziny

Opis testów psychologicznych

90zł

120zł

150zł

 

70zł

70zł

nieokreślony

 

25 min

120 min

 

nieokreślony

nieokreślony

 Wiek szkolny (klasa 4-6)

   

- Test Apercepcji Tematycznej dla Dzieci – Wersja z Postaciami Zwierząt (CAT-A)

- Skala Inteligencji Wechslera dla Dzieci

- Test Drzewa

- Rysunek Rodziny

- Kwestionariusze „Ja wobec klasy”, „Klasa wobec mnie”

- Skale Oceny Rodziny

- Wzrokowo-Motoryczny Test Gestalt

Opis testów psychologicznych

90zł

 

150zł

70zł

70zł

 

90zł

100zł

50zł

nieokreślony

 

120 min

nieokreślony

nieokreślony

 

30 min

nieokreślony

10 min

 Gimnazjum

   

- Skala Inteligencji Wechslera dla Dzieci

- Test Drzewa

- Rysunek Rodziny

- Kwestionariusze „Ja wobec klasy”, „Klasa wobec mnie”

- Skale Oceny Rodziny

- Wielowymiarowy Kwestionariusz Preferencji WKP

- Popularny Kwestionariusz Inteligencji Emocjonalnej

- Wzrokowo-Motoryczny Test Gestalt

- Test Osobowości

Opis testów psychologicznych

 

150zł

70zł

70zł

90zł

100zł

120zł

90zł

50zł

120zł

120 min

nieokreślony

nieokreślony

30 min

nieokreślony

20 min

20 min

10 min

30 min

 Liceum

   

- Skala Inteligencji Wechslera dla Dzieci (do 18 rż)

- Test Drzewa

- Rysunek Rodziny

- Skale Oceny Rodziny

- Wielowymiarowy Kwestionariusz Preferencji WKP

- Popularny Kwestionariusz Inteligencji Emocjonalnej

- Wzrokowo-Motoryczny Test Gestalt

- Test Matryc Ravena TMS Plus

- Test Osobowości

- Kwestionariusz Radzenia Sobie w Sytuacjach Stresowych CISS

Opis testów psychologicznych

150zł

70zł

70zł

100zł

120zł

90zł

50zł

120zł

120zł

90zł

120 min

nieokreślony

nieokreślony

nieokreślony

20 min

20 min

10 min

30 min

30 min

30 min

 

Dorośli

   

- Skala Inteligencji Wechslera dla Dorosłych

- Test Drzewa

- Skale Oceny Rodziny

- Wielowymiarowy Kwestionariusz Preferencji WKP

- Popularny Kwestionariusz Inteligencji Emocjonalnej

- Wzrokowo-Motoryczny Test Gestalt

- Test Matryc Ravena TMS Plus

- Test Osobowości

- Kwestionariusz Radzenia Sobie w Sytuacjach Stresowych CISS

Opis testów psychologicznych

150zl

70zl

100zl

120zl

90zł

50zł

120zł

120zł

90zł

 

120 min

nieokreślony

nieokreślony

20 min

20 min

10 min

30 min

30min

30min

 

 

PSYCHOLOG DZIECIĘCY OPOLE

 

Jeśli zauważysz u Twojego dziecka:

drażliwość, agresywność, wycofanie, niechęć do szkoły, bezsenność, nieprzystosowanie, zaburzenia odżywiania, używanie środków odurzających, zachowania destrukcyjne, buntownicze, trudności w grupie rówieśniczej lub inne problemy logopedyczne - jąkanie, zacinanie

 

Zadzwoń i umów się na indywidualne konsultacje psychologa z dzieckiem  i rodzicami (tel. 509 714 846, 77/ 45 30 163)

Na pierwsze spotkanie konsultacyjne zapraszamy rodziców. Jesteśmy świadomi, że początkowo taka wizyta budzi u dzieci i

młodziedży wiele emocji, niepokoju, być może też wstydu, dlatego propnujemy bezpieczną formę pierwszego kontaktu tylko z rodzicami.

Psycholog, psychoterapeuta w podczas rozpoznaje obszar problematyczny, sprawiający trudność w funkcjonowaniu dziecka i rodziny.  Następnie uzgadnia  przebieg  pomocy:  psycholog pracuje indywidualnie z dzieckiem, będąc w stałym kontakcie z rodzicami  lub z samymi rodzicami.   Dążymy  do tego, aby wszyscy członkowie rodziny czuli się wysłuchani i zrozumiani. Często taka praca to  inwestycja  w swoja rodzinę. Zapraszamy.

 

Indywidualna pomoc  psychologiczną 

Grupa terapeutyczno-rozwojowa dla dzieci

Testy psychologiczne dla dzieci, młodzieży i dorosłych

 Psychoterapia dzieci i młodzieży w formie grup

 

W TAM psycholog prowadzi warsztaty w oparciu o ogólnopolski program Szkoła dla Rodziców i Wychowawców.
Program inspirowany jest gordonowską metodą wychowania bez porażek oraz książkami
-T. Gordon, Wychowanie bez porażek,
-A. Faber, E. Mazlish, Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały; jak słuchać,żeby dzieci do nas mówiły?

Polecamy  do czytania: Psycholog -  artykuły

 

Tagi: Psycholog, psycholog dzieciećy, program psychoterapeutyczny, testy psychologiczne, psychoterapia, pomoc psycholofgiczna

 


 LEKARZ PSYCHIATRA : TEL.  607 812 192,     505 236 261

 

 

 

logo przeciwdzialanie narkomaniiCeryfikat ISO 1136/06/2013/J/C na okres 2013-2015

  Leczenie uzależnień, DDA w ramach współpracy  ze

  STOWARZYSZENIEM STRATEGIA  tel. 609 171 715

 

Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Aby dowiedzieć się więcej zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Zgadzam się na używanie plików cookies na tej stronie